Äkta Aloe Vera

När man väljer en Aloe Vera produkt är det viktigt att man tänker på kvaliteten.

Den inre gelé av Aloe Vera plantan är känslig och oxideras i kontakten med luftens syre, ungefär som ett skalat äpple. Därför behöver den stabiliseras. Bästa metoden för att bevara alla näringsämnen och nyttigheter är en unik, patenterad kall-stabiliseringsmetod, där man endast använder naturliga konserverande ämnen från växtriket. Att koka eller frystorka Aloe Vera gelén förstör näringsinnehållet. Ekologiskt odlad Aloe Vera är ju också att föredra. De främsta produkterna är gjorda enbart på den inre gelén, där det mesta av näringen finns.

Mängden Aloe Vera i produkterna är också avgörande för effekten. Det kan dock vara lurigt att utläsa % -satser på olika märken och dessutom används Aloe Verans goda egenskaper ofta som försäljningsknep. Välj därför produkter som får bära stämpeln från International Aloe Science Council, ett oberoende kvalitetsorgan som undersöker och bedömer Aloe Vera-produkter från hela världen. Då är Du säker på att Du får bästa möjliga kvalitet och effekt!